Piotr Kozina – Dyrektor Zarządu Grupy PSB Handel został wyróżniony tytułem „Builder Super Power” 2024-10-17, Aktualności

Piotr Kozina, Dyrektor Zarządu Grupy PSB Handel S.A., otrzymał prestiżowe wyróżnienie „Builder Super Power 2024” w kategorii „Handel i Sprzedaż”. Uroczysta gala wręczenia nagród odbyła się 17 października 2024 roku w Warszawie, a nagrodę w imieniu laureata odebrał Remigiusz Łagodzki, Dyrektor Marketingu Grupy PSB Handel S.A.

To wyróżnienie stanowi uznanie dla sukcesów Dyrektora Zarządu oraz całego zespołu Grupy PSB Handel S.A., potwierdzając skuteczność procesów strategicznych i biznesowych. Nagroda jest świadectwem wybitnych osiągnięć menedżerów i pracowników, którzy umacniają pozycję firmy na rynku.

Konkurs „Builder Super Power” organizowany przez miesięcznik „Builder” we współpracy z Kapitułą ma na celu wyróżnienie dyrektorów i menedżerów za ich szczególne osiągnięcia zawodowe oraz wdrażanie dobrych praktyk biznesowych, przyczyniających się do sukcesu firm.